top of page

Eğitimde Video İçerik Üretimi

Kurumsal eğitimde profesyonel video prodüksiyon teknikleri kullanarak video içeriklerin nasıl üreteceğinizi keşfedin.

Organizasyonunuzun eğitim ve gelişim ihtiyaçlarına yönelik etkili video senaryoları yazmayı öğrenin.

Pastel Degrade Arka Plan

Genel Bakış

Eğitimde Video İçerik Üretimi" programı, eğitim süreçlerini daha etkili ve ilgi çekici hale getirmek için video içeriklerin nasıl tasarlanacağını, üretileceğini ve kullanılacağını öğretmeyi amaçlar.

Bu program, eğitim materyallerinin dijitalleştiği ve video içeriklerin ön planda olduğu günümüz dünyasında, eğitim profesyonellerinin video içerik oluşturma becerilerini geliştirmeleri için kapsamlı bir rehber sunar.

Eğitim Programının Amacı

Programın Amacı

Eğitmenlerin, öğrenme ve gelişim uzmanlarının ve içerik üreticilerinin, kurumsal eğitimler için etkili ve profesyonel video içerikler tasarlamalarını sağlamak. Katılımcılara, video senaryosu yazımından prodüksiyon aşamasına kadar tüm süreçlerde gerekli teknik bilgi ve becerilerin kazandırılması hedeflenir.

Hedef Kitle Ikon.png

Hedef Kitle

  • Kurum içi eğitmenler, 

  • Öğrenme ve gelişim uzmanları, 

  • İçerik üreticileri,

  • Kurumsal akademi ekipleri 

  • Eğitimde dijital çözümler geliştirmek isteyen profesyoneller.

Kazanımlar Ikon.png

Kilit Kazanımlar

  • Eğitim süreçlerinde kullanılacak etkili video içeriklerin nasıl planlanacağını, senaryolaştırılacağını ve üretileceğini öğrenirler.

  • Video prodüksiyon teknikleri, kamera kullanımı, ışıklandırma ve ses düzenlemesi gibi teknik becerileri kazanırlar.

  • Eğitim içeriklerini hedef kitleye uygun şekilde tasarlayarak, katılımcıların ilgisini çeken profesyonel videolar oluştururlar.

  • Dijital platformlarda eğitim içeriklerini etkili bir şekilde yayınlama ve değerlendirme yöntemlerini öğrenirler.

  • Videoların eğitimdeki etkisini ölçme ve geri bildirim alma süreçlerini yönetirler.

  • Kurumsal eğitimlerde video içeriklerin nasıl sürekli bir gelişim aracı olarak kullanılabileceğini keşfederler.

Fasilitatör

Eren Dal

Öğrenme ve Gelişim Lideri

LinkedIn
mail.png
web_edited_edited.png

Eren Dal, mühendislik temelli teknik kariyerini, eğitim ve gelişim yönetimi alanındaki uzmanlığıyla birleştirerek organizasyonların stratejik büyüme ve dönüşüm süreçlerine rehberlik eden deneyimli bir profesyoneldir. Süleyman Demirel Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği mezunu olan Dal, yüksek lisans çalışmaları sırasında saha deneyimini akademik bilgiyle harmanlayarak, özellikle otomotiv ve üretim sektörlerinde derin bir uzmanlık alanı geliştirmiştir.

Kariyerinin büyük bir bölümünü otomotiv ve üretim sektöründe geçiren Eren Dal, kurumsal akademi tasarımı, Management Trainee (MT) programları, ve Temel Proses Programları gibi yetenek geliştirme odaklı projelerde liderlik yapmıştır. Eğitim sistemlerinin tasarımında, ölçme ve değerlendirme sistemlerinin kurulumu ve veriye dayalı eğitim yönetimi yaklaşımlarını bir araya getirerek, organizasyonların performans gelişimini somut ve ölçülebilir çıktılara dönüştürmüştür.

Eğitim yönetiminde yapay zeka destekli araçların kullanımı ve veri analitiği alanlarında uzmanlaşan Dal, Power BI ve diğer iş zekası raporlama araçlarıyla eğitim süreçlerinin performans verileriyle entegrasyonunu sağlayarak etkin analiz ve raporlama sistemleri geliştirmiştir.

Aynı zamanda ISO 16949:2016 ve ISO 14001:2015 İç Tetkikçisi olan Eren DAL, kurumlarda Organizasyonel Kültür Değerlendirme Enstrümanı OCAI metodolojisi (Organizational Culture Assessment Instrument) uygulayıcılığı, Transaksiyonel Benlik Analizi (TA) uzmanlığı,
Eğitim ROI Raporlamaları ile performans değerlendirme ve çıktılarının ölçümlenmesi konularında uzmanlaşmıştır.

Kurucu ortağı olduğu Staffevo bünyesinde, eğitim ve gelişim çözümlerini stratejik bir perspektifle tasarlayan Dal, organizasyonların yetkinlik gelişimini hızlandırmakta ve sürdürülebilir öğrenme modellerinin hayata geçirilmesini sağlamaktadır. Ayrıca, aktif bir TEGEP (Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği) üyesi olan Dal, STK’larda gönüllü eğitmen olarak sosyal fayda odaklı projelere katkı sağlamaktadır.

bottom of page